Voor VVE’s verzorgd Spik & Span de glazenwasser Leiden niet alleen de glasbewassing van de woningen en portieken maar ook het periodiek schoonmaken van de portieken, liften en bergingsdoorgang behoort tot de mogelijkheden.

Als VVE bent u er verantwoordelijk voor dat deze gemeenschappelijke ruimtes worden schoongemaakt en onderhouden. Bij Spik & Span bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben veel expertise en kunde in het schoonmaken van appartementencomplexen. Bovendien gaan we een stap verder en helpen u ook met het signaleren van defecten of vandalisme.

Onze objectleider bepaalt wie uw vaste schoonmakers worden, zodat u kunt rekenen op vertrouwde gezichten in het gebouw. Samen met u stemmen we af hoe de schoonmaakwerkzaamheden worden ingevuld, zowel regulier als aanvullend. Bijvoorbeeld extra schoonmaken van tegelwanden of het periodiek onderhoud van rvs en kozijnen. De objectleider controleert regelmatig of het werk goed is uitgevoerd. Desgewenst met uw leden van de technische commissie.

 Ook zijn wij gecertificeerd om de glasbewassing met een hoogwerker uit te voeren.