Een goede presentatie van uw bedrijfspand is net zo belangrijk als een goed verzorgd visitekaartje. Spik en Span de glazenwasser Leiden, kan met haar vakkundige glazenwassers ook volgens de methode van osmose de ramen van bedrijven en kantoorobjecten ramen schoonmaken. Van kraanwater wordt gedemineraliseerd water gemaakt, dit levert zuiver, puur water op, voor een glashelder resultaat.

Vanaf de begane grond kunnen de ramen en gevel van uw pand tot een hoogte van 18 meter streeploos telescopisch worden gewassen. De glazenwasser heeft geen ladder meer nodig om uw glasbewassing te verzorgen. Telescopische-glasbewassing is een veilige en milieuvriendelijke manier van glazenwassen.

Spik & Span verzorgd tevens de glasbewassing voor panden hoger dan 18 meter. Hiervoor wordt dan een hoogwerker gebruikt.  Al onze glazenwassers zijn gecertificeerd om de glasbewassing met een hoogwerker uit te voeren.

Onze glazenwassers zijn o.a. actief in Leiden/Leiderdorp, de Bollenstreek en de regio Haaglanden. Indien u meer informatie wenst of een vrijblijvende prijsopgaaf, dan kunt u het contact formulier invullen en versturen naar info@spikenspan-leiden.nl of u kunt bellen naar 06 24 29 88 07.